کمیته رفاهی
 

استقلال و پرسپولیس دولت روحانی مثل دریاچه ارومیه دولت احمدی نژاد

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 1245 ] - چهارشنبه, 27 خرداد 1394
استقلال و پرسپولیس دولت روحانی مثل دریاچه ارومیه دولت احمدی نژاد

استقلال و پرسپولیس دولت روحانی مثل  دریاچه ارومیه دولت احمدی نژاد گویا این زوال و اضمحلال متوقف شدنی نیست و از آنچه در یک ماه اخیر و بعد از پایان لیگ چها...

استقلال و پرسپولیس دولت روحانی مثل
 دریاچه ارومیه دولت احمدی نژاد






گویا این زوال و اضمحلال متوقف شدنی نیست و از آنچه در یک ماه اخیر و بعد از پایان لیگ چهاردهم بر این دو تیم گذشته، به نظر می آید قرار است همچنان هواداران دو تیم بزرگ پایتخت نگران دو تیم محبوب خود باشند.

یک فصل فاجعه بار برای استقلال و پرسپولیس به پایان رسید و پر هوادارترین تیم های فوتبال در ایران با شرایطی اسف بار بر سکوهای ششم و هشتم جدول رده بندی لیگ برتر نشستند تا این شش و هشت گوشخراش ترین آهنگی باشد که مدیران در چند سال اخیر برای این تیم نواخته اند؛ اما گویا این زوال و اضمحلال متوقف شدنی نیست و از آنچه در یک ماه اخیر و بعد از پایان لیگ چهاردهم بر این دو تیم گذشته، به نظر می آید، قرار است همچنان هواداران دو تیم بزرگ پایتخت نگران دو تیم محبوب خود باشند.

 سایر تیم های لیگ برتری، به ویژه تیم هایی که در کورس قهرمانی قرار دارند، در حالی که تکلیف خود را می دانند و بیشترشان مربی فصل بعد خود را مشخص کرده و در حال یارگیری برای فصل بعد هستند، استقلال و پرسپولیس در یک هزارتوی عجیب گیر کرده اند. هنوز ترکیب هیأت مدیره این دو تیم مشخص نیست و همین بلاتکلیفی مدیریتی موجب شده تا این دو تیم مربی فصل بعد و بازیکنان ورودی و خروجی خود را نشناسند. هر روز گمانه زنی های جدیدی از آخرین وضعیت این دو تیم مطرح می شود؛ اما چیزی که در پایان روز نصیب این دو تیم می شود، یک «هیچ» بزرگ است؛ هیچ بزرگی که نشان می دهد، هنوز جریان های ذی نفع ناشناخته در سهم خواهی شان از این دو تیم با هم به توافق نرسیده اند، و گرنه انتخاب هیأت مدیره برای دو تیم کار چندان سختی نیست.

همه این ها در حالی است که هنوز پرونده سرکاری خصوصی سازی این دو باشگاه هم باز است. بعد از لغو مزایده چهارم رئیس سازمان خصوصی سازی از تنفس دوماهه تا پایان فصل و نقل و انتقالات خبر داد و گفت، بعد از فرآیند خصوصی سازی این دو تیم از سر گرفته خواهد شد. اما همه آن هایی که از فروردین امسال اخبار واگذاری این دو تیم را دنبال می کنند، می دانند که واگذاری در کار نیست و در بهترین حالت به این دو تیم اجاره داده خواهد شد تا سه سالی خیال دولت وزارت از این دو تیم راحت باشد. حتی همین اجاره دادن هم مدعیان جدید دارد و برای استقلال این روزها دو گزینه در حال رقابت شدید هستند؛ اما کسی نمی داند که فرآیند دقیق این اجاره دادن چگونه است. اینکه چرا فقط قرار است استقلال اجاره برود (با توجه به اخبار موجود) و سرانجام پرسپولیس چه می شود؟ اصلا چرا وقتی هنوز دولت رسما ماجرای منتفی بودن واگذاری را اعلام نکرده اینقدر بحث اجاره دادن این دو تیم در جریان است؟ ایا اعلام تنفس دو ماهه در فرآیند واگذاری حربه ای بود تا دولت از این فرصت استفاده کند و دو تیم را اجاره بدهد؟ اگر این چنین است چرا این نمایش طولانی واگذاری و مزایده را عملیاتی کرد؟

همه سؤال های بی پاسخ و عجیب و غریب بالا را کنار بگذارید. اگر بخواهیم نگاهی به همین امروز و الان استقلال و پرسپولیس بیندازیم، می بینیم که مجموعه ای از تصمیمات بد و اشتباه کار این دو تیم را به اینجا کشانده است؛ تصمیمات بدی که گویا تبعات فراوانش حتی ذره ای هم برای مدیران تصمیم گیر این دو تیم درس عبرت نشده و با پشتکار فراوان بر آن اصرار می کنند. اگر سال گذشته با آن شیوه انتخاب هیأت مدیره و داستان های فراوان پشت سرش استقلال و پرسپولیس سینه خیز و زخمی خودشان را به رده های شش و هشت جدول رساند، امسال چه آینده تیره ای پیش روی این دو تیم قرار دارد؟

وزارت ورزش و جوانان امسال و بعد از پایان بی سرانجام مزایده چهارم استقلال و پرسپولیس تغییر در ترکیب خود ایجاد کرد و امیررضا خادم از رأس هرم تصمیم گیری در خصوص این دو تیم کنار رفت و همه چیز به دستان نصرالله سجادی سپرده شد. این جابجایی البته خیلی بی سروصدا و آرام انجام شد و کسی از امیررضا خادم نپرسید، حاصل حضور بیش از یک ساله اش در پست نماینده تام الاختیار وزیر در امور دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چه بود. با این حال همین جابجایی هم این امیدواری را ایجاد کرد که وزارت ورزش و جوانان شاید ایراد کار را در یافته و قرار است با آرایشی جدید خیلی زود اوضاع این دو تیم را سرو سامان دهد و فصل خوبی را برای آن ها و هواداران رقم بزند؛ اما از یازدهم خردادماه که سجادی عهده دار امور دو باشگاه استقلال و پرسپولیس شد تا همین حالا وضعیت این دو تیم تغییری نکرده است. گویا مدیران عالی رتبه وزارت ورزش و جوانان از انتخاب ترکیب هیأت مدیره برای این دو تیم هم عاجزند که هنوز و در آخرین روزهای خرداد ماه هم تکلیف این دو تیم معلوم نیست.

شواهد نشان می دهد قرار است در برای استقلال و پرسپولیس بر همان پاشنه سال قبل بچرخد و این مسأله با توجه به اینکه آن ها از سال قبل تا کنون چه نزول وحشتناکی را تجربه کرده اند، نشان می دهد چه روزهای بدی در انتظار این دو تیم در لیگ پانزدهم است. گویا استقلال و پرسپولیس برای دولت حسن روحانی خواسته یا ناخواسته در حال تبدیل شدن به پروژه ای نظیر دریاچه ارومیه در دولت احمدی نژاد است. دایره تصمیمات اشتباه و بازی با افکار عمومی در یک سال و نیم اخیر، سرنوشت اسف باری برای دو تیم استقلال و پرسپولیس رقم زده است.

مرتبط با موضوع

گالری عکس

جدول