کمیته رفاهی
 

تیم ملی ایران به روایت ورلدساکر

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 163 ] - چهارشنبه, 4 آبان 1401
تیم ملی ایران به روایت ورلدساکر

نشریه معتبر ورلدساکر در آخرین چاپ خود به بررسی وضعیت تیم ملی کشورمان پیش از جام جهانی 2022 قطر پرداخت.

نشریه معروف و مشهور «ورلدساکر» در آخرین چاپ خود پیش از جام جهانی 2022 قطر در خصوص وضعیت 32 تیم حاضر در این رقابت صحبت کرد.

ورلدساکر متن مربوط به تیم ملی کشورمان را با تیتر«بازگشت کارلوس» آغاز کرد و نوشت:کی روش دوباره سرمربی تیم ملی ایران شد تا شاید بتواند آرامش را به ترکیب این تیم بازگرداند.



ورلدساکر ادامه داد: همیشه گفته اند که تاریخ خودش را تکرار می کند. پس از 1300 روز از پایان تلخ کی روش با تیم ملی ایران، سرمربی پرتغال به «تیم ملی ایران» بازگشت تا برای سومین بار متوالی یوزهای ایران را در مهمترین رقابت ملی دنیا هدایت کند. شاید روی کاغذ انتظار ایرانی ها این باشد که برای ششمین بار در جام جهانی که بیخ گوششان در قطر برگزار می شود، حضور داشته باشند. با این حال در این ماه ها حس و حال ایران کاملا متغیر بوده است. آماده سازی ضعیف، موقعیت متزلزل مربی اول، عدم اتحاد بین بازیکنان و نبود رئیس در فدراسیون فوتبال ایران باعث شد تا یک نگرانی بزرگ پیش از جام جهانی 2022 قطر بر این تیم حکم فرما شود.

این نشریه نوشت: در ابتدای سال 2022 پس از اینکه ایران توانست صعود مستقیم خود به جام جهانی را جشن گیرد، سرمربی سابق ایران یعنی دراگان اسکوچیچ جا و موقعیت خود را امن دانست. با این حال پس از شکست ناامیدکننده مقابل کره جنوبی در بازی یکی مانده به آخر و در ادامه شکست مقابل الجزایر در بازی دوستانه و داستان بی نظمی در آماده سازی تیم ملی در قطر ، اسکوچیچ تحت فشار شدیدی قرار گرفت و برخی بازیکنان حمایت خود را نسبت به مربی کروات نشان دادند و عده قلیل دیگر نیز از این حمایت خودداری کردند.



اواخر تیرماه، کمیته فنی فدراسیون فوتبال ایران تصمیم گرفت که اسکوچیچ دیگر برای این نقش مناسب نیست. در این میان یک گروه با موج جدید درخواست داشت که مربی ایرانی هدایت تیم ملی را برعهده گیرد. در تاریخ 17 ژوئیه، فدراسیون فوتبال ایران تصمیم کمیته فنی را لغو کرد و اسکوچیچ ماندنی شد. در کمتر از یک ماه، انتخاب جدید فدارسیون فوتبال ایران برگزار شد و مهدی تاج خیلی سریع اسکوچیچ را برکنار کرد و تنها 74 روز پیش از جام جهانی، کارلوس کی روش را بر روی نیمکت سرمربیگری ایران نشاند. آشوب؟ بحران؟ گیجی؟ نام این اتفاق را هر چه دوست دارید می توانید بگذارید. با این حال واکنش بازیکنان ایران نسبت به این اتفاقات ممکن است خیلی ها را شگفت زده کند. با وجود همه این سختی ها، دلایلی وجود دارد که می توان به تیم ملی ایران امیدوار بود.

ورلدساکر نوشت: یکی از آن دلایل، حضور ایران در صدر رده بندی آسیا در فیفاست. دوم اینکه بازیکنی مثل مهدی طارمی که اکنون در اوج قرار دارد در کنار سردار آزمون، بازیکن بایرلورکوزن که 41 گل در تیم ملی به ثمر رسانده، می تواند جزو مهره های تاثیرگذار و امیدوارکننده ایران باشد.



این نشریه ادامه داد: ایران در 2 جام جهانی گذشته مقاومت و شخصیت خود را در برابر تیم های بزرگ جهان مثل آرژانتین، اسپانیا و پرتغال نشان داده است. 4 سال پیش، ایران در یک قدمی صعود به مرحله حذفی بود زمانی که در وقت های اضافی توپ مقابل مهدی طارمی قرار گرفت و این بازیکن نتوانست دروازه را باز کند. انگار قرار نبود این توپ گل شود. تیم ملی هنوز با چالشی دلهره آور روبه رو است ولی صعود از مرحله گروهی جام جهانی قطر دستاوردی باشکوه تلقی خواهد شد.

دفاع مستحکم؛ ضدحمله تند

ورلدساکر در ادامه به بررسی قدرت تاکتیکی ایران پرداخت و نوشت: کارلوس کی روش که بیشترین تعداد مربیگری در ایران را به نام خود زده، در جام جهانی 2014 و 2018 این تیم را هدایت کرد. او به همین دلیل با ترکیب تیم ملی ایران آشناست. این کیفیت باعث می شود که در زمان کوتاه باقی مانده تا بازی با انگلیس، آمریکا و ولز با همان سیستم سابق خود یعنی 3-3-4 بازی کند. کی روش مدت هاست که ثابت کرده در زمینه ایجاد یک سازمان دفاعی قوی مهارت دارد. ایران انتظار می رود در جام جهانی قطر نیز با این استراتژی وارد میدان میدان شود. تاکتیکی با انسجام و استحکام خط دفاعی و تمایل داشتن به ضدحملات. خیلی چیزها نسبت به جام جهانی 2018 روسیه تغییر کرده است. برخی چیزها بهتر شده و برخی چیز پسرفت داشته است. برخلاف جام جهانی قبل که بیشتر بازیکنان ایران برای اولین بار پا در میدان جام جهانی گذاشته بودند ولی ترکیب کنونی تیم ملی با حداقل 15 بازیکن تجربه حضور در جام جهانی را در کارنامه خود دارند. همچنین قدرت و استعداد ایران در فاز تهاجمی قدرت تیم را به شکلی قابل توجه بالا برده است. در صدر آنها ستاره پورتو، مهدی طارمی که انتظار می رود نقش محوری در خط تهاجمی تیمِ کی روش و نقشه هایی مثل انتقال توپ سریع ایفا کند.



ورلدساکر در ادامه مصاحبه ای با مسعود شجاعی و جواد نکونام، 2 ستاره سابق تیم ملی ایران در جام جهانی 2014 برزیل پرده برداشت.

شجاعی در خصوص وضعیت تیم ملی گفت:ترکیب کنونی تیم ملی شامل بازیکنانی است که در لیگ های اروپایی بازی می کنند. من معتقدم که این موضوع یک انرژی ذهنی فراوان به تیم آن هم در مسابقات سخت تزریق خواهد کرد. به نظرم این تیم ایران می تواند بدون ترس و دلهره ای وارد مسابقات شود. نکته ای که یک امتیاز بزرگ برای تیم ملی کنونی ایران در مقایسه با تیم های ملی گذشته محسوب می شود.

جواد نکونام نیز در این خصوص گفت: بیشترین بازیکنان کنونی ایران در جام جهانی 2018 روسیه بازی کردند. مربی آنها برای چهارمین بار در جام جهانی حاضر می شود. ایران در فاز تهاجمی بسیار قدرتمند است و می توان گفت این نسل بهترین نسل تهاجمی تاریخ ایران خواهد بود. خط حمله ای که می تواند سلاحی پرزور برای ایران به حساب آید.



این نشریه در ادامه به بررسی ترکیب احتمالی ایران در جام جهانی 2022 قطر پرداخت که به شرح زیر است:

دروازه بان: علیرضا بیرانوند

مدافعان: مجید حسینی – حسین کنعانی زادگان – صادق محرمی – احسان حاج صفی

هافبک ها: امید ابراهیمی – سعید عزت اللهی و احمد نوراللهی

مهاجمان: مهدی طارمی – سردار آزمون و علیرضا جهانبخش

پایان پیام/

مرتبط با موضوع

گالری عکس

جدول