کمیته رفاهی
 

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 451 ] - دوشنبه, 19 آذر 1397
پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟

پنج بازنشسته لجوج هیأت رئیسه فوتبال، که هر یک با استفاده از پلکان دولت، به رأس هرم مدیریت فدراسیون رسیده اند، زیر بار دستور دولت و مصوبه مجلس نمی روند و حاضر ...

پنج بازنشسته لجوج هیأت رئیسه فوتبال، که هر یک با استفاده از پلکان دولت، به رأس هرم مدیریت فدراسیون رسیده اند، زیر بار دستور دولت و مصوبه مجلس نمی روند و حاضر نیستند، حیاط خلوت ایام پیری شان را ترک کنند. آنها تا تعلیق فوتبال و حذف تیم ملی از جام ملتها هم پیش رفته اند و زیر بار طرح دستوری و ناشیانه وزارت ورزش برای تخلیه فوتبال نرفته اند. مشخص نیست، وزارت ورزش چرا کار را به وقت اضافه کشانده و مجمع فدراسیون را در موعد قانونی (نیمه آذر) برگزار نکرده تا کار به برکناری دستوری نکشد؟!

بازی تاج و تخت در فوتبال ایران به پایان خط رسیده و پنج عضو بازنشسته هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال که مقابل دستور وزارت ورزش و اجرای قانون دولتی ایستاده اند، خیال کناره گیری ندارند.

پس از کناره گیری محمدرضا ساکت از دبیرکلی فدراسیون به عنوان مهمترین عنصر اجرایی فدراسیون فوتبال ایران و انتصاب یک بازیکن فوتبال جای او که به تازگی فوتبال را کنار گذاشته است، تصور می شد امروز شنبه شاهد استعفای سریالی پنج عضو بازنشسته باقی مانده در هیأت رئیسه فوتبال باشیم؛ اما گویا این توقع مدیران وزارت ورزش عملی نخواهد شد و حلقه مدیرانی که نوک هرم فوتبال ایران را اشغال کرده اند، تمایلی به کنار رفتن ندارند. سفره پررنگ و لعاب فوتبال و غذاهای چرب و شیرینش اجازه نمی دهد مدیرانی که از دولت به عنوان پله ای برای رسیدن به مقاصد خود در فوتبال استفاده کرده اند، حالا دستورش را گوش کنند و جایشان را تحویل مدیران جوان تر بدهند. حالا که از آخرین مهلت کنار رفتن بازنشسته ها (15 آذر) هم گذشته ایم، این پنج نفر هیچ کاری در این باره نکردند.

به نظر می رسد، غیر از این پنج مدیر پابه سن گذاشته فوتبال، وزارت ورزش هم در رقم خوردن این بن بست و کشیده شدنش به روزهای آخر و وقت های اضافه بی تقصیر نیستند. پرسش این است که چرا سلطانی فر تا این حد منفعل عمل کرده و به جای فشار برای برگزاری بموقع مجمع عمومی فوتبال ایران در نیمه آذرماه 97، کار را به دستور شفاهی تقلیل داده تا چنین خبرهایی از جلسات مستقیم و پرتنش اش با تاج منتشر شود!

1-علی کفاشیان؛ دونده ای که فوتبال را رها نمی کند

کارمند سابق بانک مرکزی، که به گفته خودش اشتباهی و اتفاقی وارد فوتبال شده بود، حالا ده سال است از آن دست نمی کشد و طعم فوتبال زیر زبانش شیرین آمده! کفاشیان ریاست کمیته فوتسال را نیز بر عهده دارد و با ایجاد روابط نزدیک با شیوخ عرب، یکی از سه نواب رئیس کنفدراسیون آسیا محسوب می شود که اصرار دارد از سمتش استعفا ندهد.

تا دیروز گفته می شد، کفاشیان به خاطر حفط صندلی آسیایی اش حاضر نیست از نایب رئیسی فدراسیون فوتبال کنار برود؛ اما حالا که خبر رسیده مهدی تاج اسم خودش را برای انتخابات آتی به جای کفاشیان داده است، معلوم نیست، کفاشیان چرا دل از فوتبال و حق مأموریت های دلاری و سفرهای حارجی نمی کند. او سردسته مخالفان استعفاست و با وجود داشتن یک پرونده سنگین مالی در کمیته اخلاق، روی ماندنش پافشاری می کند. شاید اگر زودتر به ابهامات مالی دوره ریاست کفاشیان رسیدگی می شد، امروز کار به اینجا نمی کشید.

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟/ تیم ملی ایران درآستانه جام ملتهای آسیا بازنده بازی تاج و تخت

2- اسلامیان؛ مستعفی در صنعت، مصر به ماندن در فوتبال!

محمود اسلامیان در فضای اقتصاد و صنعت کشور فرد معروفی است. او رئیس سازمان بازنشستگی کل کشور بود و همین چند روز پیش از ریاست هیأت مدیره شرکت فولاد مبارکه استعفا داد تا نشان دهد، به قانون ممنوعیت بازنشستگان پایبند است؛ اما مشخص نیست چرا از فوتبال کنار نمی رود!

گویا او هم خوب درک کرده که فوتبال بهترین حیاط خلوت برای دوران بازنشستگی است. رفیق قدیمی تاج؛ اواخر سال 94 سرپرست نایب رئیسی دوم فدراسیون فوتبال شد اما در رأی گیری مجمع 18 اردیبهشت نتوانست رسما به این پست برسد، ولی هشتم آبان 95 مهدی تاج در حکمی عجیب اسلامیان را به عنوان عضو موقت هیأت رئیسه انتخاب و معرفی کرد! بعد از جدایی غلامرضا بهروان از هیأت رئیسه فدراسیون که اتفاقا او نیز به خاطر بازنشستگی کنار رفته بود، تاج این تصمیم را گرفت. او که ابتدا مخالف کی روش بود و علیه او مصاحبه هم کرد، ناگهان تغییر رویه داد و به موافق و مدافع سرسخت او تبدیل شد.

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟/ تیم ملی ایران درآستانه جام ملتهای آسیا بازنده بازی تاج و تخت

3- بهاروند؛ بازنشسته ای از خرم آباد

شاید تا سه چهار سال پیش تنها هواداران فوتبال لرستان او را می شناختند اما هر چقدر لرستان در فوتبال طی چند دهه اخیر سکوت داشته است، بهاروند با روابط خاص به ریاست سازمان لیگ رسیده تا جبران مافات شود! او صندلی امروزش را مدیون قانون بازنشستگی است و در روزهایی که فدراسیون عذر 42 پیرمرد را به دلیل بازنشستگی خواست علی کاظمی سرپرست ریاست سازمان لیگ هم نتوانست ادامه دهد تا در نهایت بهاروند 18 آبان 95 با حکم تاج سرپرست سازمان لیگ شود. او حالا به جایگاهش چسبیده و حاضر نیست کنار بکشد.

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟/ تیم ملی ایران درآستانه جام ملتهای آسیا بازنده بازی تاج و تخت

4- فریدون اصفهانیان؛ بازنشسته 4 شغله فوتبال!
داور بازنشسته فوتبال یکی از نوادر زیرکی در فوتبال است. او اکنون علاوه بر ریاست کمیته داوران و عضویت در هیأت رئیسه فدراسیون، ریاست شورای شهر زنجان و ریاست هیأت فوتبال این استان را همزمان برعهده دارد تا به عنوان یک بازنشسته، 4 شغله به حساب بیاید. اصفهانیان بارها تاکید کرده که فدراسیون فوتبال یک نهاد خصوصی است تا مشخص شود فقط می خواهد بماند. 

نکته دیگر آنکه در تمام سالیانی که به عملکرد داوری و سطح پایین رسیدگی به این قشر مظلوم فوتبال اعتراض می شد، اصفهانیان تنها مهره ای بود که جایگاهش را حفظ کرد و حالا بعد از این همه سال گروهی را در چینش داوران و انتصاب ها حاکم کرده است که تغییر پذیر نیستند. به هر حال اصفهانیان هم گوشه ای از کار را گرفته و نمی خواهد قدرت را رها کند.

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟/ تیم ملی ایران درآستانه جام ملتهای آسیا بازنده بازی تاج و تخت

5- کاظم طالقانی؛ نماینده هیأت های فوتبال در هیأت رئیسه
رئیس هیأت فوتبال خوزستان که در سال های گذشته با وجود مشکلات فراوان در امر برگزاری مسابقات در این استان عنوان برترین هیأت فوتبال کشور را به خود اختصاص داد](!) در هجدهم اردیبهشت ماه 95 با رأی بالای مجمع به عضویت هیأت رئیسه در آمد. ماجرای دستگیری پسر او در اهواز و افشای اقداماتی برای جدایی کارلوس کی روش از تیم ملی قبل از جام جهانی جزو حواشی طالقانی اند. 

پنج به علاوه یک، فوتبال ایران را متلاشی می کند؟/ تیم ملی ایران درآستانه جام ملتهای آسیا بازنده بازی تاج و تخت

مرتبط با موضوع

گالری عکس

جدول