کمیته رفاهی
 

ملی پوش فوتبال بانوان: ویتنام و میانمار از ایران ترس دارند

- نظرات : بدون نظر - بازدید [ 1009 ] - شنبه, 2 اردیبهشت 1396
ملی پوش فوتبال بانوان: ویتنام و میانمار از ایران ترس دارند

ملی‌پوش فوتبال بانوان: ویتنام و میانمار از ایران ترس دارند                       ملی پوش فوتبال با...

ملی‌پوش فوتبال بانوان: ویتنام و میانمار از ایران ترس دارند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ملی پوش فوتبال بانوان بیان کرد: تیم ملی فوتبال بانوان نیاز به حمایت دارد و ملی پوشان بدون هیچ چشم‌داشت مالی کار می‌کنند.

تیم‌ ‌ملی فوتبال بانوان ایران بعد از دو سال اواخر سال گذشته تشکیل شد و با مدت زمان دو ماه تمرین کردن راهی رقابت‌های مقدماتی آسیایی شد و با دو شکست و دو پیروزی به کار خود در رقابت‌ها پایان داد.

زهرا قنبری، ملی‌پوش تیم فوتبال ایران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رقابت‌های مقدماتی آسیا، بیان‌ کرد: تجربه بسیار خوبی برای تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران بود،  ولی ای کاش زمان بیش‌تری برای تیم‌ ‌ملی گذاشته می‌شد و تیم با آمادگی بهتری راهی رقابت‌ها می‌شد. در کل بازی‌های خوبی برای ملی‌پوشان بود، ولی ناگفته نماند که تیم ملی در گروه سختی قرار داشت.

قنبری در دیدار مقابل  ویتنام که رنک سی و سوم دنیا را در اختیار دارد در دقایق ابتدایی بازی از روی ضربه ایستگاهی گل نخست ایران را به ثمر رساند که او در این باره بیان‌ کرد: همیشه دوست داشتم چنین توپی را گل کنم. تمرینات بسیاری را انجام داده بودم و هم از لحاظ بدنسازی و تاکتیکی آماده بودم. بازی با ویتنام در ۲۰ ‌دقیقه نخست برای ما فوق‌العاده‌ بود. زمانی که تیم‌ ‌ملی برای حضور در یک رویداد آماده می‌شود مدت زمان دو ماه تمرین برای رقابت با تیم‌هایی مانند ویتنام که رنک سی و سوم دنیا را در اختیار دارد مدت زمان کمی است. هر چند که ما نیز در مقدماتی المپیک ریو در چین تایپه تنها حدود سه ماه تمرین داشتیم. این مدت زمان تمرین برای حضور در چنین مسابقاتی بسیار کم است.

او در ادامه‌ افزود: ملی‌پوشان از مسابقات لیگ آمده بودند و هنوز با یکدیگر هماهنگ نشده بودند. برای کسب یک نتیجه‌ بهتر نیاز بود مدت زمان بیش‌تری صرف شود. ملی‌پوشان در چهار بازی خود با جان و دل بازی کردند، حتی مقابل میانمار و ویتنام که از تیم‌های خوب آسیا هستند. سال‌های گذشته این تیم‌ها حرفی برای گفتن نداشتند ولی این بار با برنامه‌ریزی که داشتند پیشرفت را می‌شد در آن‌ها احساس کرد.

قنبری در ادامه‌ با اشاره به پتانسیل‌های تیم‌ ‌ملی، بیان‌ کرد: واقعا حیف است که قدر پتانسیل‌های خود را ندانیم. تیم ایران می‌تواند جزو تیم‌های بسیار خوب آسیا باشد. تیم ایران در مدت دو سال هیچ اردویی نداشت و در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکرد و همین باعث شد تا از رنکینگ فیفا خارج شویم و این بسیار برای تیم‌ ‌ملی ایران افت دارد،  ولی در کل فکر نمی‌کنم با چنین وضعیتی  که در رقابت‌ها شرکت کردیم، نتیجه‌ بدی کسب شد. نتیجه‌ خیلی خوبی نگرفتیم، اما نتیجه‌ بدی نیز نبود.

او در ادامه‌ با اشاره به بازی‌های تیم‌ ‌ملی خاطرنشان کرد: در بازی نخست خود برابر میانمار موقعیت‌های بسیار خوبی را داشتیم و می‌توانستیم در این دیدار نتیجه‌ مساوی را کسب کنیم و یا حتی پیروز میدان شویم، اما با بدشانسی مواجه شدیم، ولی تیم ویتنام، تیم بسیار خوبی است. تمام بازیکنان ویتنام، چه بازیکنان زمین و چه بازیکنان نیمکت‌نشین همه یکسان بودند و این تیم با یک برنامه‌ریزی دقیق وارد رقابت‌ها شده بود و همانند ما با دو ماه تمرین کردن در این مسابقات حضور پیدا نکرده بودند. با دو ماه تمرین کردن نمی‌توان توقع داشت تیمی مانند ویتنام را شکست دهیم. همین که توانستیم ۲۵ ‌دقیقه مقابل این تیم خوب بازی کنیم و گل نخست را به ثمر برسانیم و از تیم ما ترسیده بودند می‌تواند یک شروع خوب برای سال‌های آینده فوتبال بانوان باشد.

ملی‌پوش تیم فوتبال بانوان حمایت‌های نایب رییس فوتبال بانوان را عاملی برای انرژی تیم دانست و در ادامه‌ افزود: صوفی‌زاده شخصا در مسابقات حاضر شد و در کنار تیم‌ ‌ملی بود و همه چیز را از از نزدیک دید و همه جور تیم را حمایت کرد و این باعث انرژی و امید تیم‌ ‌ملی شد. او از حمایت تیم‌ ‌ملی فوتبال بانوان استقبال کرد و از ادامه‌دار بودن این روند گفت‌ و از برنامه‌ریزی های متعددی که برای تیم‌ ‌ملی دارد. امیدوار هستم این اتفاق رخ دهد. حرف‌های بسیار خوبی شنیده‌ایم و امیدوار به حمایت از تیم‌ ‌ملی هستیم. واقعا حیف است اگر فوتبال بانوان دوباره رها شود و سپس در مدت زمان کوتاهی برای یک رویداد آماده شود. این گونه، بازیکنان مهره‌های سوخته خواهند شد. تیم ایران می‌تواند در سال‌های آینده حرفی برای گفتن داشته باشد. در حال‌ حاضر بسیاری از تیم‌هایی مانند ویتنام و میانمار دیگر آن نگاه را به فوتبال ما ندارند. درست است که ما شش گل مقابل ویتنام دریافت کرده‌ایم، اما حق‌مان این نبود، چرا که ما تا ‌دقیقه ۵۶ بازی دو بر یک بودیم، اما به یک دفعه همه چیز به هم ریخت.

او در ادامه‌ درباره سبک بازی تیم‌ها بیان‌ کرد: ویتنامی‌ها بسیار سرعتی بودند و سبک بازی آن‌ها با ما متفاوت بود. در حالی که تیم ما بسیار قدرتی بود. ما هم می‌توانستیم بسیار خوب ظاهر شویم، اما در دیدار با ویتنام علاوه بر این که بازی سوم ما بود، شرایط آب و هوایی و تغذیه نیز تاثیرگذار بود. می‌توان روزهای خوبی را برای فوتبال بانوان دید.

قنبری در پاسخ به انتقادها ‌از اضافه وزن داشتنش بیان‌ کرد: طبق آزمایشاتی که انجام داده‌ام ‌اضافه وزن ندارم، اما باید یک مقدار بیش‌تر روی خود کار کنم تا شرایط ایده‌آل‌تری را برای خود ایجاد کنم، اما در کل چنین چیزی روی روند کاری من تاثیر ندارد. در لیگ نیز هم با همین شرایط بازی کردم و کارایی خودم را داشتم.

این ملی‌پوش فوتبال بانوان در ادامه‌ اظهار کرد: تمام بازیکنان فوتبالی دوست دارند که فوتبال بانوان حمایت شود، چرا که ما به حمایت نیاز داریم و امیدوارم در تورنمنت‌های مختلف شرکت کنیم و بازیکنان بتوانند میدان‌های بیش‌تری را ببینند تا تجربیات زیادی را کسب کنند، چرا که تیم برای حضور در چنین رقابت‌های مهمی، بسیار بی تجربه است. امیدوارم که رها نشویم و به آرزویی که هر فوتبالی دارد یعنی قهرمانی در آسیا دست پیدا کنیم و این دور از دسترس نیست.

زهرا قنبری در ادامه‌ درباره شرایط مالی تصریح کرد: ما در تیم‌ ‌ملی بازی می‌کنیم، اما هیچ پولی دریافت نمی‌کنیم و حقوقی نیز نداریم. ملی‌پوشان بدون هیچ چشم داشت مالی کار می‌کنند و این نشان می‌دهد که بازیکنان چه عشق و علاقه‌ای به فوتبال دارند، چرا که عمر، زندگی و بدن خود را می‌گذارند، پس بسیار بهتر است در کنار این عشق و علاقه نیز کسانی در کنار ملی‌پوشان باشند و آن‌ها را حمایت کنند تا دلسرد نشوند.  صوفی‌زاده شخصا این کار را کرد و جو خوبی در تیم‌ ‌ملی در رقابت‌های مقدماتی حاکم بود.

این ملی‌پوش فوتبال بانوان در پایان بیان‌ کرد: مطمئن هستم ویتنام و میانمار در سال‌های آتی از ایران ترس دارند، چرا که شاهد پتانسیل بازیکنان‌ ایران بودند و می‌دانند که تیم ایران دو سال وجود نداشته است، ولی در حال‌ حاضر آمده و خودش را نشان داده است.

مرتبط با موضوع

گالری عکس

جدول